Sudarili se putnički i teretni vlak u tunelu u Beogradu. Dačić: 'Evakuirano je devet ozlijeđenih'

Na mjesto događaja upućena su četiri tima hitne pomoći

FOTO: screenshot RTS

Dva vlaka, jedan putnički i drugi teretni, sudarili su se u petak oko 18:30 u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta u Beogradu, javlja Nova.rs.

U nesreći ima ozlijeđenih osoba, među kojima su navodno strojovođa i kondukterka, piše portal pozivajući se na lokalne medije.

Sve službe na terenu

Na terenu su vatrogasci i policija, a na mjesto događaja upućena su i četiri tima hitne pomoći. Sudar se dogodio na udaljenosti od 500 metara unutar tunela, a u trenutku nesreće u putničkom vlaku bilo je nekoliko putnika, strojovođa i kondukterka, doznaje Blic. RTS je prvo neslužbeno izvijestio da su lakše ozlijeđene dvije osobe, no ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić kasnije je objavio kako je devet osoba ozlijeđeno.

“Odmah po primljenoj dojavi da je došlo do sudara putničkog i teretnog vlaka u tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta na lice mjesta su izašle jake policijske snage, kao i 25 vatrogasaca-spasilaca sa 7 vozila, s obzirom da ekipe Hitne pomoći nisu mogle prići mjestu sudara”, rekao je Dačić.

“Vatrogasci-spasioci uspjeli su doći do njih i evakuirali 9 ozlijeđenih te ih predali ekipama Hitne pomoći na dalje zbrinjavanje”, kazao je Dačić, prenosi Tanjug.