Strava u Splitu. Puklo staklo izloga pored noćnog kluba, 22 osobe zatražile liječničku pomoć

Komadi stakla zasuli su mlade koji su čekali na ulaz u noćni klub

FOTO: Dalmatinski portal

Na Trgu Gaje Bulata u Splitu ispred noćnog kluba sinoć nešto iza ponoći u padu stakla ozlijeđeno je više osoba, izvijestili su iz splitske policije rekavši da su 22 osobe zatražile liječničku pomoć.

Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozlijede i zadržana je na liječenju u Kliničkom bolničkom centru. Ostale primljene osobe su puštene doma nakon liječničke obrade. Prema do sada utvrđenom došlo je do puknuća staklene stijenke uslijed naguravanja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub, javljaju jutros iz policije.

Dojavu o padu stakla na Trgu Gaje Blata policija je dobila oko 00:15 sati. Na mjesto događaja su izašle sve žurne službe, a očevidom će se utvrditi činjenice i okolnosti događaja, priopćeno je iz policije.

Mjesto događaja. Izvor: Dalmatinski portal Dalmatinski portal

Rasprsnuo se izlog dućana

Kako piše Dalmatinski portal, rasprsnuo se izlog robne kuće koja se nalazi pokraj ulaza u noćni klub, a veliki komadi stakla zasuli su mlade koji su čekali u redu na ulaz. Na mjesto nesreće stiglo je pet vozila hitne pomoći.

“Osoblje je odmah priskočilo, stiglo je pet vozila Hitne pomoći, i policija je brzo došla. Svi su pomagali unesrećenima. Nije bilo nikakvog incidenta ili sukoba, staklo je jednostavno puklo pod naletom tijela”, rekli su iz kluba za lokalni portal.

Radi se o noćnom klubu Central, koji je nakon pucanja stakla zatvorio. Mjesto nesreće i ulaz u klub su ograđeni policijskim trakama, a na teren je izašao i veliki broj policijskih službenika. Iz centra 112 su za Dalmaciju danas rekli da su zaprimili više od 50 poziva građana vezano uz puknuće stakla ispred Centrala.