Šestogodišnjak koji je pao s balkona u Šibeniku u teškom je stanju, i dalje se bori za život

Odmah nakon nesreće dijete je operirano

21.11.2023., Zagreb - Vozilo Hitne pomoci na intervenciji, ilustracija. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
FOTO: Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija

Šestogodišnji dječak koji je u srijedu poslijepodne u Šibeniku pao s balkona na četvrtom katu zgrade u teškom je stanju i još se bori za život, doznaje Index.

Dječak je odmah nakon nesreće operiran u Šibeniku, nakon čega je prebačen u KBC Split. Pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema dr. Josip Krnić rekao je Indexu dijete ima ozljede više organskih sustava. ”Politraumatizirano je. U ovom trenutku je u životnoj opasnosti”, otkrio je liječnik.

Nema elemenata kaznenog djela

Ravnatelj opće bolnice u Šibeniku Kristijan Stipaničev jutros je potvrdio da je dijete operirano čim je primljeno u bolnicu. “Dijagnosticirane su teške tjelesne ozljede, opasne po život. Dijete je odmah upućeno u kiruršku salu na operacijski zahvat, a odmah po zahvatu prevezeno je u KBC Split. Dijete je u teškom stanju, rekao bih čak i kritičnom”, rekao je jutros za HRT Stipaničev.

Iz Policijske uprave šibensko-kninske potvrdili su da se dogodio nesretan slučaj. Zbog zaštite identiteta djeteta i obitelji nisu iznosili detalje događaja, ali rekli su da nema elemenata kaznenog djela.