Masovna makljaža u kafiću u samom centru Rijeke: zbog šaketanja pod istragom više osoba, tukao se i pijani policajac

Iz PU primorsko-goranske ističu kako nije riječ o njihovom djelatniku

07.10.2023., Rijeka - Mnogobrojni policajci patroliraju gradskim ulicama uoci nogometnog Jadranskog derbija izmedju Rijeke i Hajduka. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
FOTO: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija

Riječka policija provodi kriminalističko istraživanje nad više ljudi zbog tučnjave koja se dogodila u lokalu u centru grada. U tučnjavi je, kako je izvijestila PU primorsko-goranska, sudjelovao i jedan policijski službenik koji nije bio na dužnosti.

Policija je danas, u ranim jutarnjim satima zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u jednom od ugostiteljskih objekta u samom središtu Rijeke.

Navode kako su potvrdili da je jedan od sudionika događaja policajac koji se u ugostiteljskom objektu nalazio u civilnoj odjeći i izvan službe te je bio pod utjecajem alkohola. Ističu kako nije riječ o djelatniku PU primorsko-goranske.

Istražuju i policajca

Policija naglašava kako je u tijeku kriminalističko istraživanje nad više osoba, uključujući i policajca, s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do narušavanja javnog reda i mira.

“Iako je policijski službenik sudjelovao u događaju u privatno vrijeme, odluku o utvrđivanju njegove disciplinske odgovornosti donijet će njegov rukovoditelj nakon što bude upoznat s rezultatima dovršenog kriminalističkog istraživanja”, priopćila je PU primorsko-goranska.