Nove informacije iz bjelovarske bolnice. Djevojčica koja je upravljala quadom i dalje se bori za život: 'Ima teške ozljede glave'

Njezini suputnici su izvan životne opasnosti

FOTO: HRT/Screenshot

U Bjelovaru su se zaredale prometne nesreće čiji su sudionici bila djeca. Hospitalizirano ih je petero, a jedna je djevojčica operirana u KBC-u Zagreb. Radi se o djevojčici koja je pala s električnog romobila, javlja HRT. Stabilno je, na uređaju za disanje i liječnici su optimistični.

Nešto lošije vijesti dolaze iz Opće bolnice Bjelovar. Troje teško stradale djece u dobi od 13 i 14 godina koja su u Bulincu nedaleko od Bjelovara sletjela s quadom na intenzivnoj su njezi u bjelovarskoj bolnici.

Djevojčica se bori za život

Dvoje ih je izvan životne opasnosti, ali je djevojčica, koja je upravljala quadom, u kritičnom stanju. Svi uglavnom imaju ozljede glave.

“Djevojčica ima kraniocerebralne ozljede i bori se za život. Svi troje imaju dominirajuće ozljede glave uz još neke ozljede koje za sada nisu bitne, natučenja ruku ili ogrebotine, međutim, dominiraju ozljede glave”, rekao je Damir Koprek, dežurni kirurg u Općoj bolnici u Bjelovaru.