Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu pa se nakon tragedije potpuno slomio: 'Spasite curicu'

S tragično stradalom djevojčicom u društvu je bila još jedna curica koja nije ozlijeđena. Vraćale su se iz škole

U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo, a koja se oko 12:05 sati dogodila u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu, poginulo je dijete. Očevid je u tijeku. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL

Oko podneva se u Dugom Selu dogodila strašna prometna nesreća. Na dijete je u Rugvičkoj ulici naletio kamion, a ono je na licu mjesta smrtno stradalo.

Kako javlja portal 24sata, radi se o djevojčici. Svjedoci kažu da se čuo snažan udarac. U blizini se našao i liječnik koji je došao pomoći, ali je rekao da je djevojčica u teškom stanju. Susjeda, jedna od svjedokinja, rekla je kako je vozač urlao, a nadala se kako će liječnik uspjeti pomoći nesretnoj djevojčici. Nažalost, to se nije ostvarilo, samo ju je okrenuo i utvrdio da je preminula.

Emica Elvedji/PIXSELL

“Užas, jako smo potreseni. Curica je išla iz škole. Čuli smo strašan udarac, došli smo među prvima tamo. Doktor koji je bio u prolazu odmah je došao pomoći, ali rekao je da je djevojčica u teškom stanju. Vidjeli smo vozača, urlao je i galamio. Nadali smo se da će joj uspjeti pomoći”, rekla je susjeda za 24 sata.

Jutarnji list javlja da je vozač, star oko 25 godina, u potpunom stanju šoka. Nakon nesreće je vikao “spasite curicu, spasite curicu”.

Nesreća se dogodila u vrijeme kada djeca idu u školu, a s tragično stradalom djevojčicom u društvu je bila još jedna curica koja nije ozlijeđena.

Emica Elvedji/PIXSELL

Oglasio se i gradonačelnik Dugog Sela

U vezi prometne nesreće oglasio se i gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian koji je na Facebooku posvetio status poginuloj djevojčici. Roditeljima je uputio sućut i podršku.

“Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim trenucima, želim roditeljima uputiti najdublju sućut i podršku. Želim da znate kako sam uz vas mislima i u molitvama. Neka vam ljubav i uspomene koje imate na vaše dijete pruže snagu i utjehu. Neka vaše dijete počiva u miru, a vi pronađite snagu u zajedništvu i podršci svih onih koji vas vole i brinu za vas”, napisao je Panian.

Ne postoje riječi koje mogu izraziti dubinu tuge koju osjećam zbog nenadoknadivog gubitka dječjeg života. U ovim teškim…

Posted by Nenad Panian on Tuesday, May 21, 2024