Djevojčica kod Bjelovara vozila dječake na quadu. Udarili u betonski most, jedno dijete se bori za život

Vozilo je sletjelo u putni jarak nakon čega je udarilo u betonski putni most

U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo, a koja se oko 12:05 sati dogodila u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu, poginulo je dijete. Očevid je u tijeku. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
FOTO: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija

U mjestu Bulinac kod Bjelovara djevojčica je upravljala quadom pa udarila u betonski most. Na vozilu su bila i dvojica dječaka. Svi su teško ozlijeđeni, a jedno dijete bori se za život, javlja Bjelovar live.

Do nesreće je došlo jučer oko 15.45 sati. Djeca nisu nosila zaštitne kacige, dodaje lokalni portal.

‘Sletjeli u jarak pa udarili u betonski most’

O nesreći se oglasila policija. “U petak, 21. lipnja oko 15.45 sati, dijete koje je upravljalo kategorijom vozila koje je registrirano kao traktor, bjelovarskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje jer nije navršilo najnižu dob za upravljanja vozilom određene kategorije, prevozilo je još dvije osobe.

Krećući se kroz Bulinac, uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste dijete je izgubilo nadzor na vozilom, kotačima zahvatilo desnu bankinu nakon čega je sletjelo u putni jarak po kojem se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati nakon čega je udarilo u betonski putni most”, priopćili su.

Djeca su zadržana na liječenju u Općoj bolnici “dr. Anđelko Višić” Bjelovar. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.