Djevojčica (8) na koju je naletio auto teško je ozlijeđena, doktori se bore za njezin život: 'Stabilizirana je, ali prognoza za dalje je upitna'

Danas oko podneva automobil je naletio na dijete u Svetom Ivanu Zelini, policija još nije objavila rezultate očevida

U petak je došlo do prometne nesreće u Zagrebačkoj ulici u Svetom Ivanu Zelini u kojoj je teško ozlijeđena 8-godišnja djevojčica. Nesreća se dogodila dva dana nakon što je u Dugom Selu preminula devetogodišnja djevojčica na koju je naletio vozač kamiona.

Zagrebačka policija je dojavu o nesreći dobila oko 12 sati. Djevojčici je odmah pružena liječnička pomoć u KBC Zagreb. Liječnik Toni Matić iz Klinike za pedijatriju rekao je za Dnevnik Nove TV da je djevojčica u teškom stanju.

‘Djevojčica je stabilno’

“Zbrinuta je na jedinci intenzivnog liječenja na Klinici za pedijatriju. Trenutno je stabilizirana i trenutno ne treba operacijski zahtjev, ali je životno ugrožena i upitna je prognoza za dalje”, rekao je liječnik Matić.

Djevojčica će narednih nekoliko dana ostati u bolnici te se doktori nadaju da neće imati neuroloških posljedica. Policija trenutno još uvijek obavlja očevid nakon kojeg će se znati kako je došlo do prometne nesreće.