Baby Lasagna: 'Zadovoljan sam, mislim da smo dali sve od sebe. Možemo mirno spavati'

Dodao je kako se on ponosi drugim mjestom

11.05.2024. Malmo, Svedska - Finalna vecer Eurosonga Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski predstavnik Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na 68. Euroviziji u švedskom Malmou iako je dobio najviše glasova publike. Zahvaljujući većem broju bodova stručnih ocjenjivačkih sudova pobjedu je odnio švicarski predstavnik Nemo.

Nemo je pjesmom “The Code” ukupno osvojio 591 bod (365 bodova žirija i 226 publike). Baby Lasagna i njegova “Rim Tim Tagi Dim” osvojili su 547 bodova (210 po žiriju i 337 publike). Treći je bio francuski izvođač Slimane s 445 bodova.

Ovo najbolji hrvatski plasman na Euroviziji otkako je samostalna, a mnogi u Hrvatskoj su sinoć ostali razočarani jer su kladionice danima predviđale pobjedu Baby Lasagne. On je na kraju i dobio najviše glasova publike, ali glasova žirija nije bilo dovoljno za pobjedu.

‘Dali smo sve od sebe’

No. Marko Purišić sinoć je stao pred kamere u Malmou i poručio kako on nije razočaran. “Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi, sretan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi”, kazao je.

“Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro. Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mjestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako spada, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći doma i mirno spavati”, zaključio je.