Predsjednik Palerma smijenio je trenera nakon samo jedne utakmice. To je 33. smjena od srpnja 2002.

Beppo Iachini je po treći put na klupi kluba sa Sicilije

Palermo's president Maurizio Zamparini waves during their second leg semifinal Coppa Italia football match against AC Milan at Barbera Stadium on May 10, 2011.
AFP PHOTO / Marcello PATERNOSTRO / AFP / MARCELLO PATERNOSTRO
FOTO: AFP

Talijanski nogometni prvoligaš Palermo ponovno je smijenio trenera, Giovanni Bosi dobio je u ponedjeljak otkaz nakon što je momčad iz Serie A vodio samo jednu utakmicu. Palermo, za koji igra i hrvatski nogometaš Mato Jajalo, u nedjelju izgubio na svom stadionu od Torina 3-1.

To je bio dovoljan razlog da predsjednik kluba Maurio Zamparini da otkaz treneru i vrati Beppa Iachinija, trenera kojeg je otpustio prije tri mjeseca (a u međuvremenu su još dvojica, osim Bosija dobila otkaz).

Iachini je najdugovječniji na klupi

Talijanski biznismen poznat je po (pre)čestom smjenjivanju trenera. Od srpnja 2002. kada je kupio Palermo 33 puta je smjenjivao trenere. Iachini je najdulje izdržao od svih trenera. U rujnu 2013. došao je u klub nakon otkaza Gennaru Gattusu u šestom kolu Serie B i zaslužio ulazak u Serie A. Sezonu 2014./2015. je ostao cijelu, a u ovoj sezoni bio je na klupi do 12. kola.

Talijanski nogometni prvoligaš Palermo ponovno je smijenio trenera, Giovanni Bosi dobio je u ponedjeljak otkaz nakon što je bio na kormilu samo jednu utakmicu.
Palermo čije boje brani hrvatski nogometaš Mato Jajalo je u nedjelju u sklopu 25. kola Serie A izgubio na svom stadionu od Torina 1:3. Predsjednik kluba Maurio Zamparinipoludio je zbog toga i odmah Bosiju uručio otkaz, a na njegovo mjesto stavio Beppa Iachinija, trenera koji je prije tri mjeseca dobio otkaz.